За нас|Магазини|Марки|Новини|Контакти


Затвори
Начало » Маркери » голям номер

голям номер

Обувки  Jomos

Обувки Jomos

Мъжка елегантна обувка с връзки, изчистена. Наподобява мокасина. Широк и мек модел, подходяща за мъже с много широк и дълъг крак.
Материал: естествена кожаРазмер
Дължина на ходило
Ширина на ходило


51
36 см
13 см 
...

Виж още


Обувки Lloyd 70656

Обувки Lloyd 70656

Изключително елегантна обувка с връзки, изчистена. Подходяща за много официални поводи. Много мек материал, който прави усещането комфортно. Подметката е със специфична технология – не позволява запарване на крака, а в същото време и не се ...

Виж още


Боти Меркурий 93049

Боти Меркурий 93049

Обувките са високи официални, подходящи за офис или за носене с костюм. Подплатени отвътре. Материалът е естествена кожа. Има лек грайфер на подметката, подходяща за зимата, който не позволява подхлъзване. Подметката е дишаща. Има два ципа от двете ...

Виж още


Обувки Меркурий 93088

Обувки Меркурий 93088

Зимни обувки с дебела вата отвътре. Материалът е естествена кожа. Има добър грайфер на подметката, подходяща за зимата, който не позволява подхлъзване. Има връзки. Височина до над глезена. Обувките са меки, леки и много удобни.
Състав: естествена ...

Виж още


Обувка Немска

Обувка Немска


Висока зимна обувка с връзки, дебел грайфер, подходяща за сурови зимни условия. Много мек материал, който прави усещането комфортно. Подметката е стабилна, не позволява запарване на крака, а в същото време и не се хлъзга. Младежко звучене.
...

Виж още


Нагоре