За нас|Магазини|Марки|Новини|Контакти


Затвори
Начало » Маркери » с еластан

с еластан

Блуза Cavita

Блуза Cavita

Превъзходна фина дамска блуза от копринен еластичен сатен. Деколтето е обло, с малки плохи, които разширяват блузата в областта на ханша. Елегатността на дрехата е видна. С тази блуза Вие ще бъдете впечатляваща. 
Състав: коприна, еластан...

Виж още


Блуза коприна с дантела

Блуза коприна с дантела

Много красива дамска блуза от ефирна копринена материя - лека и подходяща за топли дни. Деколтето е от прекрасна дантела. На предната част на блузата има голяма дантела в същия цвят, под която материалът е еластичен сатен. Това съчетание от материали ...

Виж още


Панталон Трико

Панталон Трико

Удобен дамски панталон с широк крачол, подходящ за по-пълни бедра. Материята пада тежко и добре оформя тялото. Много еластична материя. В талията е изцяло на ластик. Спортен модел.
Състав: полиестер, еластанРазмер
Талия до
Ханш до
...

Виж още


Дънки The Colors

Дънки The Colors

Мъжки класически дънки, моделът е изчистен, кройката е много удобна за големия мъж. Има еластан, който е предпочитан от едрата фигура. Съчетанието на памук с еластан прави дрехата удобна и приятна за тялото. За висок мъж.
Състав: памук, еластан
...

Виж още


Дънки Viking

Дънки Viking
Мъжки класически дънки, моделът е изчистен, кройката е много удобна за големия мъж. Има еластан, който е предпочитан от едрата фигура. Съчетанието му с памук прави дрехата удобна и приятна за тялото. За висок мъж.
 
Състав: памук, ...

Виж още


Нагоре