02 988 50 05

Аксесоари Duke Edward D555

26.10 лв 29.00 лв

Папийонка Арт

22.50 лв 25.00 лв

Папийонка

40.50 лв 45.00 лв

Папийонка

31.50 лв 35.00 лв

Изящни и практични, стилни и функционални, нуждата от аксесоари към облеклото никога няма да изчезне. Аксесоарът е онзи дребен елемент, изграждащ окончателния облик на облеклото. Онлайн магазин Грамадан + се грижи да откриете аксесоарите, които ще ви дадат удобство, самочувствие и спокойствие по всяко време и навсякъде.

Какво включва колекцията ни?

Раздел „Аксесоари” включва няколко вида допълнения, които сме обособили в отделни подкатегории. Сред тях са коланите - една много важна добавка към любимия ви панталон. Дори панталонът да ви е изцяло по мярка и да не се нуждае от придържане в областта на талията, катарамата на колана ще обнови визията му и ще го направи още по-модерен и стилен.

Мъжките ни колани са истинско бижу с ефектните си токи и начин на закопчаване. Коланите Duke Edward от плетен текстил са изключително здрави и дълготрайни. Представени са в разнообразни разцветки, за да имате винаги увереността, че сте направили идеалното съчетание. Тирантите – един доста ретро аксесоар, са търсени все още. За господата с по-едро коремче те са единствена алтернатива на свръх дългия колан, но са и закачлив орнамент, който ще ви отличи и придаде характер.

За делови срещи и официални събития ще са ви нужни вратовръзки, и колкото да не ви се вярва – папионки. Папионките имат едно носталгично излъчване, което се връзва чудесно с по-строг вечерен костюм тип смокинг. Не отхвърляйте идеята за папионка, в случай че ви предстои участие в мероприятие с изключително културен или светски характер.

Вратовръзката е друг орнамент, без който костюмът е незавършен и несериозен. Има хиляди поводи в живота на един мъж, които го задължават да носи костюм. Ако ежедневно носите вратовръзки, в колекцията ни определено ще откриете нещо ново, по-стилно и интересно. Имаме ръчно изработени и конфекция, която е изцяло марков продукт, заслужаващ финансовата инвестиция.

Не сме забравили и дамите с по-едра фигура. При нестандартно телосложение, аксесоарът е най-лесният начин да блеснеш и превърнеш дефектите в ефекти. Дамските ни аксесоари са изящни, удобни за носене и поддръжка, отново дело на престижни марки. Аксесоарът е този, който може да преобрази изцяло вашата визия, затова винаги се отбивайте тук, когато пазарувате от магазина ни.

×

Филтри

Цена (лв)
Размер
Дължина
Ширина на колан
Дължина на колан
Производители

Нови продукти

Разпродажба

Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!