02 988 50 05

Аксесоари Колан кожен

48.75 лв 65.00 лв

Duke Edward D555 каки

21.75 лв 29.00 лв

Duke Edward D555 кафяв

21.75 лв 29.00 лв

Duke Edward D555

21.75 лв 29.00 лв

Папийонка Арт

18.75 лв 25.00 лв

Папийонка

33.75 лв 45.00 лв

Папийонка

26.25 лв 35.00 лв

Изящни и практични, стилни и функционални, нуждата от аксесоари към облеклото никога няма да изчезне. Аксесоарът е онзи дребен елемент, изграждащ окончателния облик на облеклото. Онлайн магазин Грамадан + се грижи да откриете аксесоарите, които ще ви дадат удобство, самочувствие и спокойствие по всяко време и навсякъде.

Какво включва колекцията ни?

Раздел „Аксесоари” включва няколко вида допълнения, които сме обособили в отделни подкатегории. Сред тях са коланите - една много важна добавка към любимия ви панталон. Дори панталонът да ви е изцяло по мярка и да не се нуждае от придържане в областта на талията, катарамата на колана ще обнови визията му и ще го направи още по-модерен и стилен.

Мъжките ни колани са истинско бижу с ефектните си токи и начин на закопчаване. Коланите Duke Edward от плетен текстил са изключително здрави и дълготрайни. Представени са в разнообразни разцветки, за да имате винаги увереността, че сте направили идеалното съчетание. Тирантите – един доста ретро аксесоар, са търсени все още. За господата с по-едро коремче те са единствена алтернатива на свръх дългия колан, но са и закачлив орнамент, който ще ви отличи и придаде характер.

За делови срещи и официални събития ще са ви нужни вратовръзки, и колкото да не ви се вярва – папионки. Папионките имат едно носталгично излъчване, което се връзва чудесно с по-строг вечерен костюм тип смокинг. Не отхвърляйте идеята за папионка, в случай че ви предстои участие в мероприятие с изключително културен или светски характер.

Вратовръзката е друг орнамент, без който костюмът е незавършен и несериозен. Има хиляди поводи в живота на един мъж, които го задължават да носи костюм. Ако ежедневно носите вратовръзки, в колекцията ни определено ще откриете нещо ново, по-стилно и интересно. Имаме ръчно изработени и конфекция, която е изцяло марков продукт, заслужаващ финансовата инвестиция.

Не сме забравили и дамите с по-едра фигура. При нестандартно телосложение, аксесоарът е най-лесният начин да блеснеш и превърнеш дефектите в ефекти. Дамските ни аксесоари са изящни, удобни за носене и поддръжка, отново дело на престижни марки. Аксесоарът е този, който може да преобрази изцяло вашата визия, затова винаги се отбивайте тук, когато пазарувате от магазина ни.

×

Филтри

Цена (лв)
Размер
Дължина
Ширина на колан
Дължина на колан
Производители

Нови продукти

Хавлия Espionage
112.50 лв
150.00 лв

Разпродажба

Блузон Kitaro 215520 райе
112.50 лв
150.00 лв
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!