02 988 50 05

Мъжко бельо 


Долното облекло – това, което носим под дрехите, е не по-малко важно. То има редица важни функции, с които трябва да се съобразяваме, когато го купуваме. Но преди всичко трябва да бъде по мярка, за да осигури желаното удобство. В онлайн версията на магазини Грамадан + ще откриете невероятно разнообразие от качествено мъжко бельо големи размери.

Асортимент

Бельото е обширна категория, в която са застъпени различни видове долно облекло. Затова и асортиментът ни включва широк диапазон от разновидности, всяка със своето специфично предназначение. Преди да облечете основния тоалет, с който ще се представите на обществото, трябва да обуете чорапи, да сложите удобни боксерки или слип, а в по-хладно време и потник под ризата или блузата, която сте си набелязали за деня.

Всички тези видове бельо присъстват в каталога ни, и то във вид на изключително стилни, удобни и качествени изделия. За да си спестите честите покупки, препоръчваме да заложите на страхотните комплекти от боксерки Duke. Ако марката е от огромно значение за вас, бързаме да ви зарадваме с уверението, че и боксерките Ralph Lauren и Smith& Jones са част от асортимента ни.

Чорапите са изключително важни за мъжете, особено за онези, чието телосложение не се вписва в установените стандарти. Ние ви предлагаме висококачествени мъжки чорапи Smith & Jones от сериите Blear и Smitty. Те се предлагат в номера от 46 до 49, а здравината им е гарантирана от високия клас материали, използвани за изработката, включващ комбинация от памук, полиестер и еластан.

Потниците ни са отново с безупречни характеристики, изработени от 100% памук. Предлагат се в размери от 4 до 6 пъти XL с идеална дължина и ширина, покриваща дори фигури с по-едро коремче. Пижами и хавлии са също част от продуктовата ни гама, за да имате на разположение всичко, което ви нужно под формата на бельо.

За плажа

Наред с бельото, от този раздел можете да си изберете и подходящи мъжки бански големи размери. Банските костюми за мъже се състоят от една единствена част, което поставя господата с едро телосложение в привилегирована позиция спрямо дамите. Въпреки това, размер, отговарящ на нестандартната мъжка фигура е не винаги лесно да се намери.

В нашите физически магазини, както и в онлайн каталога ни, банският костюм е добре застъпен. Изработен от леки, еластични и бързосъхнещи материи, той има също предимството да бъде в крак с актуалните модни тенденции в момента. Нашата мисия е да ви облечем от глава до пети, и с тази категория доказваме на практика, че спазваме стриктно това свое решение.

×

Филтри

Цена (лв)
Размер бельо
Дължина на дрехата
Дълбочина
Дължина на ръкав
Дължина на панталон
Коремна обиколка
Производители

Подобни артикули

Нови продукти

Разпродажба

Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!